Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Terrana
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cadou Cosul magic de acasa
93 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un cadou ideal pentru parinti sau pentru intreaga familie
5 cosuri x 5 produse magice cu plante medicinale

1. Sare de leac, borcan 106 ml
Contine: sare macinata din cristal de mina, pulbere din flori de sanziana (iod natural), cimbrisor salbatic (pt intarirea imunitatii), sunatoare (tonic sist. nervos), coada calului (sist. osos), urzica, patrunjel, busuioc (detoxifierea singelui), salvie (detoxifiant, tonic)

2. Otet floral, sticla 250 ml
Otetul, leacul lui Hippocrat
Contine: otet de casa obtinut prin fermentatie naturala lenta din prune, mere, macese, pulbere din flori de sanziana (iod natural), cimbrisor salbatic (pt intarirea imunitatii), sunatoare (tonic sist. nervos), coada calului (sist. osos), urzica, patrunjel, busuioc (detoxifierea singelui), salvie (detoxifiant, tonic)
Mod de utilizare: pentru imbunatatirea digestiei si arderea grasimilor, puneti intr-un pahar 1 deget otet + 3 degete apa + optional 1 lingurita de miere si beti inainte cu 10-15 minute de masa. Se poate utiliza si in dressingul de salata sau la acritul supelor.
Se agita inainte de folosire, pentru a se amesteca bine pulberea de plante.

Elixir de flori, sticla 250 ml
Contine: otet de casa obtinut prin fermentatie naturala lenta din prune, mere, macese in care au fost macerate toate florile salbatice care apar la Preluca de-a lungul sezonului cald, din primavara pana-n toamna (de la flori de mur si de maces, pana la pelin, coada soricelului, urzica si multe altele); dupa strecurare am suplimentat cu pulbere din plante medicinale uscate, de sanziana (iod natural), cimbrisor salbatic (pt intarirea imunitatii), sunatoare (tonic sist. nervos), coada calului (sist. osos), urzica, patrunjel, busuioc (detoxifierea singelui), salvie (detoxifiant, tonic)
Mod de utilizare: pentru mineralizare, vitaminizare, imbunatatirea digestiei si arderea grasimilor, 1 deget otet intr-un pahar + 3 degete apa + optional 1 lingurita de miere, baut inainte cu 10-15 minute de masa. Se agita inainte de folosire, pentru a se amesteca bine pulberea de plante.

In caz ca optati pentru varianta cu elixir de flori, pretul total al unui cos se ridica la 121 de lei.

3. SuperMIX Condiment, borcan 212 ml
CONTINE: sare macinata din cristal de mina, faina din seminte de in (Omega 3), floarea soarelui (vit. E, lecitina), susan (calciu), pulbere din flori de sanziana (iod natural), cimbrisor salbatic (pt intarirea imunitatii), sunatoare (tonic sist. nervos), coada calului (sist. osos), urzica, patrunjel, busuioc (detoxifierea singelui), salvie (detoxifiant, tonic), turmeric (antiinflamator), pulbere de macese (vit. C)
MOD DE UTILIZARE: se poate adauga ca si condiment, cate o lingurita la orice mancare, fie supa sau mancare scazuta, preferabil imediat dupa gatire (ca dosaj pentru 1 portie, in situatia ideala ca se pregateste doar cantitatea de mancare necesara la 1 singura masa, nu pentru pastrare).
Dressing pentru salata: 1 lingura se amesteca cu un galbenus de ou, ulei, usturoi pisat ca pentru mujdei, se face ca o maioneza si la urma se acreste cu otet floral sau lamiae.

4. SuperMIX pentru Creier, borcan 212 ml
Minte sanatoasa in corp sanatos
CONTINE: nuci macinate (Omega 3) & pulbere de roinita (frunze si flori, pentru imbunatatirea memoriei), soc, pulbere de macese (vit. C), scortisoara, nucsoara, stafide (resveratrol), coaja de lamaie (uleiuri volatile si antioxidanti), cacao (magneziu)
MOD DE UTILIZARE: se spumeaza un galbenus de ou crud (cea mai buna sursa naturala de lecitina, lekithos=galbenus in greaca) sau 1 ou de prepelita crud cu ulei de cocos si miere (intai mierea cu untul de cocos, apoi se incorporeaza oul), se umezeste 1 lingura plina de superMIX-ul cu putin ceai si se adauga in crema de ou; se lasa putin la frigider sa se intareasca; produsul final are gustul unei ciocolate aromate si este o hrana ideala pentru dimineata, furnizeaza proteine, minerale, vitamine, antioxidanti si energizeaza mai bine decat o cafea.

5. Mix pentru sanatatea dintilor, 15 g
Din Gura in Gura
Alte Produse