Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Terrana
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Pastila perfecta pentru inima si creier
Produs vegetarian – raw vegan (preparat fara foc)

CONTINE: nuci BIO crude macinate, ulei de cocos, faina de susan crud, scortisoara, menta, nucsoara, cacao, sare naturala de mina, vin de macese BIO, miere de albine BIO
AMBALAJ: borcan de sticla de 100 ml

Este energizant, regenerant, stimulator. Consumat cu regularitate (zilnic cate o lingura) stopeaza si chiar reverseaza procesul de imbatrinire.

Untul de nuci BIO este ideal pentru masa de dimineata, datorita compozitiei complexe in proteine, fibre, grasimi, vitamine si minerale – un superaliment local.
Nuci BIO : superalimente, supermedicamente naturale

77% grasimi, 20% proteine si minerale, 3% apa; vitaminele A, B, E, calciu, fier, iod, fosfor, zinc, cupru, potasiu, magneziu, lecitina, acizi grasi omega 3. Asa cum le sugereaza forma, reprezinta hrana perfecta a creierului. 5-10 nuci mancate zilnic furnizeaza combustibilul pentru toate functiile creierului, fortifica memoria, previn imbatranirea celulelor, reduc stresul si trateaza depresia, stimuland secretia de serotonina (hormonul fericirii) si melatonina (pentru un somn linistit), regleaza tensiunea arteriala, previn anemia, combat oboseala inimii. Uleiul de nuca este cel mai valoros din categoria uleiurilor nesaturate, datorita continutului de Omega 3. Banala nuca este o super-fabrica locala de sanatate si ar trebui sa faca parte din dieta zilnica a oricui.
Din Gura in Gura
Alte Produse